inici      identificar-se
català | español (versión reducida)
 
 
 
   
 

Logotip de l'Orfeó

Enquesta

Esteu d'acord amb les consultes sobre la independència?

No
 
  • veure resultats

Fes-te'n amic

Sants XXI, L'Orfeó té previst realitzar diverses activitats, de caràcter lúdic i cultural, en el barri de Sants; activitats en les quals els SOCIS gaudiran de diversos avantatges.

Tanmateix, per tal d'ampliar el nombre de persones que puguin gaudir dels nostres serveis, es crearà la figura de l'AMIC DE SANTS XXI, L'ORFEÓ.

En aquest mateix espai us en donarem bén aviat més detalls. Ara com ara, us facilitem un formulari que ens podeu fer arribar si simpatitzeu amb nosaltres i teniu ganes de participar activament en fer créixer la nostra entitat.

Els remitents dels formularis rebuts seran els primers a tenir notícies, sense cap compromís, de com es concreten els requisits per ser AMIC DE SANTS XXI, L’ORFEÓ i dels nombrosos avantatges de què gaudiran per ser-ho.

Apunta-t’hi ara

Nom i cognoms:
Adreça:
Codi postal:
Ciutat:
Correu electrònic:
Telèfon de contacte:

M'agradaria rebre informació detallada sobre el projecte SANTS XXI, L’ORFEÓ per fer-me’n amic en el futur
 
M'agradaria fer-me AMIC DE SANTS XXI, L’ORFEÓ

Escrigui el codi de verificació que apareix en aquesta imatge:

COMPROMÍS DE PRIVADESA: Les dades que ens faciliteu passaran a formar part del fitxer automatitzat la titularitat del qual correspon a Sants XXI, L’Orfeó, entitat amb seu provisional al carrer Badalona, 18, baixos, 08014 de Barcelona i seran tractats d’acord amb la legislació vigent sobre protecció i confidencialitat de dades personals. Tindreu dret en tot moment a modificar o cancel·lar aquestes dades adreçant-vos a nosaltres per correu postal o bé a través del correu electrònic


 
 

La unió d’esforços que parteixen de la societat civil catalana

 
 
Sants XXI, L'Orfeó (adreça provisional)
C/ Badalona, 18 baixos, 08014 Barcelona
Telèfon: 93 330 50 15 | Fax: 93 330 50 15
secretaria@orfeodesants.cat
 
 
nota legal | Disseny web i programació: Clickart